Необходими Продукти
брашно - 2 ч.ч.
вода - 2 ч.ч.
масло - 1 с.л.
яйца - 4 броя
олио - за пържене
ЗА СИРОПА
захар - 2 ч.ч.
вода - 2 ч.ч.
Приготвяне
Кипнете вода и добавете маслото. При непрексънато бъркане добавете брашното и бъркайте, докато сместа се сгъсти и започне да се отлепя от съда.
Снемете от котлона и добавете едно по едно яйцата отново при непрекъснато бъркане. Шприцовайте сместа на продълговати тулумбички и ги изпържете в сгорещено олио.
Оставете ги да изстинат и ги залейте с горещия захарен сироп, приготвен от водата и захарта. Оставете да престоят няколко часа преди да ги поднесете.
Необходими Продукти
брашно - 2 ч.ч.
вода - 2 ч.ч.
масло - 1 с.л.
яйца - 4 броя
олио - за пържене
ЗА СИРОПА
захар - 2 ч.ч.
вода - 2 ч.ч.
Приготвяне
Кипнете вода и добавете маслото. При непрексънато бъркане добавете брашното и бъркайте, докато сместа се сгъсти и започне да се отлепя от съда.
Снемете от котлона и добавете едно по едно яйцата отново при непрекъснато бъркане. Шприцовайте сместа на продълговати тулумбички и ги изпържете в сгорещено олио.
Оставете ги да изстинат и ги залейте с горещия захарен сироп, приготвен от водата и захарта. Оставете да престоят няколко часа преди да ги поднесете.
Няма коментари:
Публикуване на коментар