Пълним чушлетата в буркана,правим саламура от 1 бут.винен оцет, 7 с.л.сол и 15 с.л.захар,копър, 8 аспирина,чесънче и водичка и заливаме.Обръщаме отвреме на време.Не е нужно варене. Относно дозата от 15 л.сол-техническа грешка,за която се извинявам на всички читатели!!
ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
За една питка В буркан от компот ( това е мярката) сипете до половината с хладка вода 1с.л. оцет 1с.л. олио 1 кубче мая 1ч.л. заха...
-
PITA - ot moqta priqtelka MIMA DIMITROVA- S BLAGODARNOST! 3 яйца 120 г меко масло 120-150 мл. затоплена вода, в която се слага маята + 1 ч...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар