ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар + 50 гр захар желатин ...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
PITA - ot moqta priqtelka MIMA DIMITROVA- S BLAGODARNOST! 3 яйца 120 г меко масло 120-150 мл. затоплена вода, в която се слага маята + 1 ч...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
ПРЕДСТАВИ СИ МОРЕ БЕЗ ВОДА. ПРЕДСТАВИ СИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК. ПРЕДСТАВИ СИ БЕЗСЪННАТА НОЩ И СЪРЦЕ БЕЗ ЛЮБОВ. ПРЕДСТАВИ СИ ПРОЛЕТ БЕЗ ЦВЕТЕ ПРЕДС...
-
Обичам те... Обичам те. Надявам се, ти - мене. Но - вжеглени във общия хомот, да си го кажем просто няма време... ...И си отива нашият живот...
вторник, 6 май 2014 г.
Сладолед-кисело мляко-само с 4 съставки!
Продукти -700 гр изцедено кисело мяко,ванилии-2 бр,150 гр захар и 2 белтъка от големи яйца. (по желание може да добавите шам-фъстъци)Начин на приготвяне-Слагаме на водна баня белтъците и захарта, като внимаваме дъното на съда да не опита във водата, а само де се сгорещи от парата.Смъкваме и поставяме в миксера,като бием докато стане стегнат и лъскав белтъчения крем. Прибавяме със шпатулата внимателно и разбуркваме двете смеси,прибавяйки и ванилията.Прибавяте и шам-фъстъците.Поставяме в една кутия и за6-7 часа в камерата на хладилника! По желание заливаме с мед или някакъв сирпо-по избор!Разкошен вкус и лесно за приготвяне за настъпващите летни месеци!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар