суфле с праз и картофено пюре на прах
Време за приготвяне 20 мин и за печене 20 минПродукти: 1 пак пюре на прах,3 праза,олио 4 с.лъж,600 гр.вода и 200 гр прясно мляко,150 гр. настарган кашкавал,150 гр шунка, 4 яица., 1 с.лъж маргарин
Начин на приготвяне :Нарязаният праз се запържва, като се долива 100 гр вода и се доварява.Приготвяме отделно пюрето с останалото количество вода и млякото, сол и 1 с.лъж маргарин(кр.масло).Праза с нарязаната шунка и разбитите яица се смесват с пюрето, и се изсипват в намаслена тавичка.Отгоре ръсим настъргания кашкавал.Печем до зачервяване на силна фурна.Да ни е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар