ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Ето какво ви е необходимо: За блатовете: 225 гр брашно 350 гр пудра захар 1½ чаена лъжица бакпулвер 1½ чаена лъжица сода бикарбо...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
1 чаша бира,1 чаша олио,бакпулвер,ванилия и брашно за меко тесто,локум и орех.ядки.Пудра за поръсване. Замесваме меко тесто,оформям...
-
2 кг. добре узрели смокини 1 кг. захар 0.300 мл. вода сока на 1/2 лимон ...
-
АЗ НЕ ИСКАМ ЛЮБОВ С ПИСМА АЗ НЕ ИСКАМ ЛЮБОВ, С ДЪЛГИ ТЪЖНИ ПИСМА , АЗ НЕ ИСКАМ ЛЮБОВ, ТЪЙ ДАЛЕЧ ОТ ДОМА.. АЗ ТЕ ЧАКАМ ЛЮБОВ, ВСЕКИ МИГ , В...
-
Поиска ме гола... и аз се съблякох... От себе си махнах тайния страх, със който събирах голямата сила, в която се криех... и така оцелях...
-
Кога си играеш, приятелко моя ? Къде ти е куклата, мечето плюшено ? Кога се изгуби дъхът неспокоен на малката пикла, в душата ти сгушен...
-
КУЛИНАРНО ХОБИ: КАРТОФКИТЕ НА ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР
-
Идвайте си Идвайте си, докато все още светят две прозорчета в шумака и до късно в есенните нощи двама старци трепетно ви чакат. Идвай...
петък, 16 август 2013 г.
ТИРАМИСУ- без печене
Необходими продукти: 500 гр. сирене Маскарпоне, 400 мл кафе Еспресо, малко ром, 1 пакет бишкоти, 5 яйца, 1 ч. ч. пудра захар, ванилия и какао за поръсване Начин на приготвяне: Отделяте жълтъците от белтъците. Жълтъците и пудрата захар се разбиват. Към разбитата смес прибавяте маскарпонето и разбърквате добре. Към белтъците добавете щипка сол и ванилия и разбийте с миксер. Добре разбитите белтъци се добавят към разбитите жълтъци. Кафето се смесва с ром. На дъното на тавичката наредете ред бишкоти, предварително напоени в кафето. Върху тях сложете част от крема. Следва отново ред бишкоти и ред крем. Изравнете отгоре и поставете формата в хладилник. След като стегне кремът поръсете с какао и малко кафе.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар