ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар + 50 гр захар желатин ...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
PITA - ot moqta priqtelka MIMA DIMITROVA- S BLAGODARNOST! 3 яйца 120 г меко масло 120-150 мл. затоплена вода, в която се слага маята + 1 ч...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
ПРЕДСТАВИ СИ МОРЕ БЕЗ ВОДА. ПРЕДСТАВИ СИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК. ПРЕДСТАВИ СИ БЕЗСЪННАТА НОЩ И СЪРЦЕ БЕЗ ЛЮБОВ. ПРЕДСТАВИ СИ ПРОЛЕТ БЕЗ ЦВЕТЕ ПРЕДС...
-
Обичам те... Обичам те. Надявам се, ти - мене. Но - вжеглени във общия хомот, да си го кажем просто няма време... ...И си отива нашият живот...
петък, 16 август 2013 г.
ТИРАМИСУ- без печене
Необходими продукти: 500 гр. сирене Маскарпоне, 400 мл кафе Еспресо, малко ром, 1 пакет бишкоти, 5 яйца, 1 ч. ч. пудра захар, ванилия и какао за поръсване Начин на приготвяне: Отделяте жълтъците от белтъците. Жълтъците и пудрата захар се разбиват. Към разбитата смес прибавяте маскарпонето и разбърквате добре. Към белтъците добавете щипка сол и ванилия и разбийте с миксер. Добре разбитите белтъци се добавят към разбитите жълтъци. Кафето се смесва с ром. На дъното на тавичката наредете ред бишкоти, предварително напоени в кафето. Върху тях сложете част от крема. Следва отново ред бишкоти и ред крем. Изравнете отгоре и поставете формата в хладилник. След като стегне кремът поръсете с какао и малко кафе.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар