Как да приготвим бирена панировка Пържените ястия с бирена панировка обикновено са изключително вкусни и хрупкави. Ако веднъж се научите как да приготвяте сместа, ще се сдобиете с безценен съюзник в кухнята.
За целта разбийте хубаво едно яйце. Добавете към него една чаша бира, сол на вкус, черен пипер, чесън на прах, лук на прах и малко червен пипер (почитателите на пикантните храни могат да добавят лют червен пипер).
След което прибавете към добре разбърканата смес брашно и отново разбийте хубаво, докато сместа не стане гладка. По този начин лесно можете да приготвите бирена панировка.
Преди готвене трябва добре да загреете мазнината, в която ще пържите. Освен това е необходимо да изплакнете с хладка вода продуктите, непосредствено преди панировка.
Няма коментари:
Публикуване на коментар