Популярни публикации

събота, 17 август 2013 г.

Как да приготвим бирена панировка                                            Пържените ястия с бирена панировка обикновено са изключително вкусни и хрупкави. Ако веднъж се научите как да приготвяте сместа, ще се сдобиете с безценен съюзник в кухнята.

За целта разбийте хубаво едно яйце. Добавете към него една чаша бира, сол на вкус, черен пиперчесън на прах, лук на прах и малко червен пипер (почитателите на пикантните храни могат да добавят лют червен пипер).
След което прибавете към добре разбърканата смес брашно и отново разбийте хубаво, докато сместа не стане гладка. По този начин лесно можете да приготвите бирена панировка.
Преди готвене трябва добре да загреете мазнината, в която ще пържите. Освен това е необходимо да изплакнете с хладка вода продуктите, непосредствено преди панировка.               Как да приготвим бирена панировка

Няма коментари:

Публикуване на коментар