ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Херпес се появява на лицето и по-точно на устните или областта на носа, а за неговата поява има редица причини, но днес ние ще ви кажем как...
-
В моята кухня с мен Ваня Джорджевич: ЩРУДЕЛ С КРЕМ
-
1 чаша бира,1 чаша олио,бакпулвер,ванилия и брашно за меко тесто,локум и орех.ядки.Пудра за поръсване. Замесваме меко тесто,оформям...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
Пита с праз и кайма Време за приготвяне -40 мин. време за печене - 45-50 мин Продукти:Праз-1.5 кг,300 гр кайма,1 ч.чаша сирене,1 каф.чаша...
-
Гостенка - Блог
-
3 яица 1чаена чаша олио 1 чаена чаша пресно млеко ципка сол брашно колкото поеме Омесва се и се оставя за 15 мин да почине после се правят ...
-
Продукти: 800 г свинско контрафиле 4 филийки хляб 1 малка глава лук 3 скилидки чесън 2 с. л. олио сол и черен пипер на вкус 30 г сирене „Па...
-
Лечение на Екзема на крака и ръката « -: Февруари 23, 2011, 11:25:00 » ЕКЗЕМА НА КРАКА 1. При екзема по крака, сварете вода ...
-
Продукти:1 чаена чаша кисело мляко,1.ч.ч захар,3 1/2.ч.ч брашно,1.чаена лъжичка.сода,3.суп.л. олио,2 яйца,1.ванилия.Сместа се обърква добре...
вторник, 15 октомври 2013 г.
Дърпана баница
300 мл хладка вода, 2 суп.лъж.вода, щипка сол
брашно колкото поеме до омесването на меко тесто, но да не лепне. След това го правя на малко топки. Оставяме ги малко да си починат- около 20 мин. и след това ги потапяме в затоплено олио или разтопено масло за да се отпуснат и да се разтеглят лесно с пръсти. Разтегляме върху покривка, ръсим трошено сирене, завиваме на роло с помощта на покривката, редим спираловидно в тавата,ръсим отгоре или олио или разтопено краве масло и печем при 180 грдуса около 20-30 мин(зависи от фурната)
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар