ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Рецептата- В съд слагаме 900 мл топличка вода и 16 гр.суха мая, 2 ч.лъж. сол, 2 суп.лъж олио,500 гр.брашно без глутен, и след като се см...
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар + 50 гр захар желатин ...
-
Ето какво ви е необходимо: За блатовете: 225 гр брашно 350 гр пудра захар 1½ чаена лъжица бакпулвер 1½ чаена лъжица сода бикарбо...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
ПРЕДСТАВИ СИ МОРЕ БЕЗ ВОДА. ПРЕДСТАВИ СИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК. ПРЕДСТАВИ СИ БЕЗСЪННАТА НОЩ И СЪРЦЕ БЕЗ ЛЮБОВ. ПРЕДСТАВИ СИ ПРОЛЕТ БЕЗ ЦВЕТЕ ПРЕДС...
-
Обичам те... Обичам те. Надявам се, ти - мене. Но - вжеглени във общия хомот, да си го кажем просто няма време... ...И си отива нашият живот...
-
430 г бяло брашно 60 мл. мляко 3 яйца 80 г масло 1 1/2 ч.л. сол 50 г захар 1 ч.л. суха мая 50 г стафиди 50 г сушен...
сряда, 30 октомври 2013 г.
Хляб без глутен и без месене-за диабетици-техника на приготвяне на о-в Крит
Рецептата- В съд слагаме 900 мл топличка вода и 16 гр.суха мая, 2 ч.лъж. сол, 2 суп.лъж олио,500 гр.брашно без глутен, и след като се смеси и разбърка и се надигне от маята, добавяме още 500 гр. брашно и смесваме.В една тавичка поставяме малко брашно и изсипваме готовата смес-и чакаме да се удвои обема си.Приготвяме си тенджерата, в която ще се пече,изрязваме дом.хартия за постилане(по желание е това разбира се), поставяме тенжерата във фурната при 250 градуса да се загрее, а ние междувременно посипваме в готовата вече смес различни семки,объркваме ги в тестото с помощта на шпатула и изсипваме в горещата вече тенджера, ръсим отгоре с малко олио и печем при 180-200 градуса като тенджерата е захлюпена с капака и!!След около 50-60 мин хлябът е готов!------------Прилагам клипче, където се вижда стъпка по стъпка начина на приготвяне----http://youtu.be/vP1RUTLyoNI
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар