ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Ето какво ви е необходимо: За блатовете: 225 гр брашно 350 гр пудра захар 1½ чаена лъжица бакпулвер 1½ чаена лъжица сода бикарбо...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
1.Бабини зъби-Tribulus terrestris.Прави се чай от надземната ча от надземната част.\Из дн.номер 1\ Една су...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
Продукти- 500 гр картофи-сварени без обелките„250мл вода- 80 гр масло -120 гр брашно, 2яйца,сол, инд....
-
Срещу ставните болки налагайте лечебен компрес от каланхое и ленено семе от дата: 28.02.2014 г. Много често по време на усилена физи...
-
КЕКС С ГОРЕЩА ВОДА: 4 яйца 2 ч.ч.захар 5 суп.лъж олио 1 ч. ч. гореща вода 1 бакпулвер 1 ванилия какао оре...
-
Необходими продукти: За кремчето- 125 гр.краве масло,1 с.л.какао и прясно половин чаена чаша олио ...
-
Любов е да помогнеш. Любов е да дадеш: на гладния - надежда, на сития - копнеж, на силния - неволя, на слабия - кураж , на веселия - м...
сряда, 30 октомври 2013 г.
Хляб без глутен и без месене-за диабетици-техника на приготвяне на о-в Крит
Рецептата- В съд слагаме 900 мл топличка вода и 16 гр.суха мая, 2 ч.лъж. сол, 2 суп.лъж олио,500 гр.брашно без глутен, и след като се смеси и разбърка и се надигне от маята, добавяме още 500 гр. брашно и смесваме.В една тавичка поставяме малко брашно и изсипваме готовата смес-и чакаме да се удвои обема си.Приготвяме си тенджерата, в която ще се пече,изрязваме дом.хартия за постилане(по желание е това разбира се), поставяме тенжерата във фурната при 250 градуса да се загрее, а ние междувременно посипваме в готовата вече смес различни семки,объркваме ги в тестото с помощта на шпатула и изсипваме в горещата вече тенджера, ръсим отгоре с малко олио и печем при 180-200 градуса като тенджерата е захлюпена с капака и!!След около 50-60 мин хлябът е готов!------------Прилагам клипче, където се вижда стъпка по стъпка начина на приготвяне----http://youtu.be/vP1RUTLyoNI
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар