Популярни публикации

петък, 29 ноември 2013 г.

Белгийски вафли

 Белгийска вафла - Рецепта за приготвяне Необходими продукти: 125 гр. брашно 1 щипка Сол 2 жълтъка 1/2 пак. суха мая 150 мл. леко топло мляко 65 гр. меко Масло 1 ванилия 50 гр. захар Всички продукти се омесват на гладко тесто, което се покрива и се оставя на топло около 45-60 мин да втаса. През това време: 2 белтъка и 1 ванилия се бият на твърд сняг и се добавят внимателно към втасалото тесто. Пекат се в автомат за гофрети и се поръсват с пудра захар. Могат да се консумират с пресни плодове, течен шоколад, плодови сладка , 

Няма коментари:

Публикуване на коментар