ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
За една питка В буркан от компот ( това е мярката) сипете до половината с хладка вода 1с.л. оцет 1с.л. олио 1 кубче мая 1ч.л. заха...
-
PITA - ot moqta priqtelka MIMA DIMITROVA- S BLAGODARNOST! 3 яйца 120 г меко масло 120-150 мл. затоплена вода, в която се слага маята + 1 ч...
петък, 29 ноември 2013 г.
Белгийски вафли
Белгийска вафла - Рецепта за приготвяне Необходими продукти: 125 гр. брашно 1 щипка Сол 2 жълтъка 1/2 пак. суха мая 150 мл. леко топло мляко 65 гр. меко Масло 1 ванилия 50 гр. захар Всички продукти се омесват на гладко тесто, което се покрива и се оставя на топло около 45-60 мин да втаса. През това време: 2 белтъка и 1 ванилия се бият на твърд сняг и се добавят внимателно към втасалото тесто. Пекат се в автомат за гофрети и се поръсват с пудра захар. Могат да се консумират с пресни плодове, течен шоколад, плодови сладка ,
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар