ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Ето какво ви е необходимо: За блатовете: 225 гр брашно 350 гр пудра захар 1½ чаена лъжица бакпулвер 1½ чаена лъжица сода бикарбо...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
Продукти- 500 гр картофи-сварени без обелките„250мл вода- 80 гр масло -120 гр брашно, 2яйца,сол, инд....
-
Любов е да помогнеш. Любов е да дадеш: на гладния - надежда, на сития - копнеж, на силния - неволя, на слабия - кураж , на веселия - м...
-
Продукти- 2 тиквички-около 500 гр, 2 стр.чесън,1 пак мая,сол на вкус, 1 яйце, сиренце-100 гр,копър,олио-5 с.л.,брашно около 500 гр-...
-
1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар + 50 гр захар желатин ...
-
500 гр.кайма смес 1 глава стар лук 1 ч.ч.ориз 10 зелеви листа черен пипер червен пипер чубричка,кимион сол,олио,къри НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ : З...
-
Рецептата е на Carina от www.kuking.net 500 гр брашно 250 мл вода 2 ч.л сол 1 с.л мед 7 гр суха мая 2 с.л олио 4 скилидки счукан чесън ...
петък, 29 ноември 2013 г.
Белгийски вафли
Белгийска вафла - Рецепта за приготвяне Необходими продукти: 125 гр. брашно 1 щипка Сол 2 жълтъка 1/2 пак. суха мая 150 мл. леко топло мляко 65 гр. меко Масло 1 ванилия 50 гр. захар Всички продукти се омесват на гладко тесто, което се покрива и се оставя на топло около 45-60 мин да втаса. През това време: 2 белтъка и 1 ванилия се бият на твърд сняг и се добавят внимателно към втасалото тесто. Пекат се в автомат за гофрети и се поръсват с пудра захар. Могат да се консумират с пресни плодове, течен шоколад, плодови сладка ,
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар