Вече не ми се бърза за никъде. Бързах достатъчно. Да се родя, да обичам... И пропуснах толкова много мигове – ей така – в непрекъснато тичане... И прескочих толкова много вечности. ... Почти безкрайни са били, вероятно. Цялата ми необятна човечност – сега си я искам обратно. Вече не ми се бърза за никъде. Бавно пристъпвам. Оглеждам се. Толкова много забързаност... Стига ми. Слизам на гара „Надежда”... За какво беше цялото тичане? Никой не може да хване времето... Време има за всичко. И за обичане. Всъщност, най-вече за него..!
ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар + 50 гр захар желатин ...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
PITA - ot moqta priqtelka MIMA DIMITROVA- S BLAGODARNOST! 3 яйца 120 г меко масло 120-150 мл. затоплена вода, в която се слага маята + 1 ч...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
ПРЕДСТАВИ СИ МОРЕ БЕЗ ВОДА. ПРЕДСТАВИ СИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК. ПРЕДСТАВИ СИ БЕЗСЪННАТА НОЩ И СЪРЦЕ БЕЗ ЛЮБОВ. ПРЕДСТАВИ СИ ПРОЛЕТ БЕЗ ЦВЕТЕ ПРЕДС...
-
Обичам те... Обичам те. Надявам се, ти - мене. Но - вжеглени във общия хомот, да си го кажем просто няма време... ...И си отива нашият живот...
-
КЕКС С ГОРЕЩА ВОДА: 4 яйца 2 ч.ч.захар 5 суп.лъж олио 1 ч. ч. гореща вода 1 бакпулвер 1 ванилия какао оре...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар