1 пакетче желатин
- около 500 грама пудра захар
- 40 мл вода
1 пакетче желатин се слага да набъбне в 40 мл вода, след което се омесва с пудра захар (около 500г) до получаване на желаната твърдост. Оставя се да почине малко в хладилник и след това се моделира. Ако стане много твърдо след хладилника, може да го пуснеш за 20-30 секунди в микровълновата, за да омекне.
ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Ето какво ви е необходимо: За блатовете: 225 гр брашно 350 гр пудра захар 1½ чаена лъжица бакпулвер 1½ чаена лъжица сода бикарбо...
-
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ: около 900-950 гр брашно около 300-400 г сирене 2 яйца 300 - 400 мл. топла вода около 50 гр краве масло 1 кубче мая(41 ...
Няма коментари:
Публикуване на коментар