Популярни публикации

четвъртък, 15 август 2013 г.

Μπέικον τυλιγμένα Μεσογείου γεμιστό ψητό κοτόπουλο                                           Μπέικον τυλιγμένα Μεσογείου γεμιστό ψητό κοτόπουλο                   Ανακατέψτε μαζί: 


½ φλιτζάνι τριμμένη φέτα 
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​σπανάκι 
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες (συσκευασμένο λάδι) 
2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη (ή 2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη) 
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο, χωρίς κουκούτσι Ελιές Καλαμών 
½ κουταλάκι ραγισμένα μαύρο πιπέρι    4  μεγαλα στηθη κοτοπουλο,16-20 φέτες καλής ποιότητας καπνιστό μπέικον ,.......ανοιξτε τα στήθη κοτόπουλου βάζοντάς τα σε ένα ξύλο κοπής και χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι, κόψτε στη μέση του κρέατος οριζόντια, σταματώντας σε περίπου ½ ίντσα από την άκρη και προτού να τους κοπεί εντελώς στο μισό. Διπλώστε το στήθος ανοικτό και εποχή με αλάτι και πιπέρι. Μοιραστείτε τη φέτα, ελιές, ρίγανη και λιαστές ντομάτες ομοιόμορφα μεταξύ των 4 στήθη και διπλώστε το άλλο μισό του στήθους πίσω πάνω από τη γέμιση. μπέικον να τυλίξτε τα στήθη κοτόπουλου, θέση 4 ή 5 φέτες μπέικον, δίπλα σε ένα ξύλο κοπής, αφήνοντας τους επικαλύπτονται μόνο ελαφρά. τοποθετήστε ένα από τα γεμιστά στήθη στο ένα άκρο και κυλήστε το σύνολο του μαστού στο μπέικον.Ασφαλίστε με ξύλινες οδοντογλυφίδες, εάν είναι απαραίτητο, αλλά να είστε βέβαιος να θυμάστε να τα αφαιρέσετε πριν το σερβίρισμα.  Ψινουμε σε μετρια φωτιά γυρίζοντας περιστασιακά για καφέ όλες τις πλευρές, μέχρι το μπέικον να ροδίσει ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές και το κέντρο του στήθους κοτόπουλου φτάνει τα 180 βαθμούς F. Εάν χρησιμοποιείτε ιδιαίτερα μεγάλα στήθη κοτόπουλου και τα εξωτερικά καφέ πάρα πολύ γρήγορα, μπορεί να θέλετε να τους τελειώσει με ανοικτή ψήσιμο τους σε μια σχάρα στο φούρνο στους 350 βαθμούς F. Ας το υπόλοιπο κοτόπουλο για λίγα λεπτά πριν από τον τεμαχισμό και το σερβίρισμα.

Няма коментари:

Публикуване на коментар