Популярни публикации

четвъртък, 15 август 2013 г.

Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου Μέλι Σκόρδο      Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου Μέλι Σκόρδο                 Είναι ουσιαστικά τζίντζερ τηγανιτές φτερούγες κοτόπουλου που παίρνουν πέταξε στην σπιτική σάλτσα σκόρδου μελιού αργότερα και σερβίρεται αμέσως. Η σάλτσα είναι στην πραγματικότητα περισσότερο από ένα λούστρο και όχι όπως τα εμπορικά εμφιαλωμένο σάλτσες που αγοράζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τραγανό, κολλώδη, φτερά δάκτυλο lickin », που είναι ακαταμάχητη. Όταν τους σερβίρονται σε μια συγκέντρωση των φίλων λίγο πίσω, ενώ δεν υπήρχε τίποτα αριστερά, αλλά μια μεγάλη πιατέλα των οστών και μερικά ελπιδοφόρα φαίνεται ότι υπήρχαν περισσότερα περιμένουν στην κουζίνα. Μέλι σκορδαλιά Σε ένα μέτριο τηγάνι προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 - 4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο Μάγειρας σε μέτρια φωτιά για να μαλακώσει το σκόρδο, αλλά μην αφήνετε το καφέ. Πρόσθεσε: 1 φλιτζάνι μέλι ¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι Σιγοβράζουμε μαζί για 5-10 λεπτά, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει καλά. Παρακολουθήστε αυτό προσεκτικά, καθώς σιγοβράζει, διότι μπορεί να αφρίζει πάνω από την κατσαρόλα πολύ εύκολα. Ginger Wings Fried Ανακατέψτε μαζί: 2 φλιτζάνια αλεύρι 6 κουταλιές της σούπας σκόνη τζίντζερ 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν 3 κουταλιές της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας έδαφος μαύρο πιπέρι Ετοιμάστε ένα πλύσιμο αυγών 2 αυγά και 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό χτυπημένα μαζί. Πλύνετε, στεγνώστε, κόψτε τις άκρες και κομμένα σε τμήματα, 3 φτερούγες κοτόπουλου κιλά Βουτήξτε τα κομμάτια πτέρυγα στο πλύσιμο αυγών και στη συνέχεια να πετάξει στο μίγμα αλευριού. Πέτα τα επικαλυμμένα φτερά σε προθερμασμένο 350 βαθμούς F βαθύ τηγάνι, γεμάτο με λάδι canola, φυστίκι, ή σόγια. τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 15-20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της πτέρυγας κομμάτια. Ενώ ακόμα ζεστό από το λάδι πετάξει το φτερό κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ με λίγη από τη σάλτσα σκόρδου μελιού. Σερβίρετε αμέσως.

Няма коментари:

Публикуване на коментар