- 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- αλάτι και πιπέρι με την εποχή
- 2 φλιτζάνια γάλα ζεματισμένο
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα καπνιστό (ή ολόκληρα κόκκους μουστάρδας Dijon)
- 1 φλιτζάνι μανιτάρια chanterelle
Σοτάρετε τα μανιτάρια στο βούτυρο και το σκόρδο για λίγα λεπτά, αφαιρέστε τους, στη συνέχεια από το τηγάνι προσωρινά, ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη σάλτσα. Χρησιμοποιήστε μια τρυπητή κουτάλα να τους αφαιρέσει, έτσι ώστε το βούτυρο μένει πίσω στο τηγάνι. Προσθέστε το αλεύρι και μαγειρεύουμε στο βούτυρο μέχρι να πάρει αφρώδες? Μόνο περίπου ένα λεπτό ή έτσι. Σιγά-σιγά χτυπήστε ελαφρά στο ζεματισμένα γάλα, ανακατεύοντας γρήγορα και συνεχώς. Συνεχίστε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Περίοδος με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε τη μουστάρδα, μαζί με τα μανιτάρια. Μαγειρέψτε μόνο για ένα λεπτό ή έτσι, ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου τα μανιτάρια ζεσταίνονται καλά. Σερβίρετε πάνω από τα λουκάνικα και μπισκότα.
Няма коментари:
Публикуване на коментар