Популярни публикации

вторник, 6 август 2013 г.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:



ΥΛΙΚΑ:
5 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1,5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ

1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ΑΥΓΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 1ΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΥΠΑΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!!! Μπορεί να πάρει λίγο αλεύρι παραπάνω. Αφού ανοίξετε φύλλο και κόψετε τους λουκουμάδες, θα τους αφήσετε πάλι να φουσκώσουν για λίγο. Θα τους τηγανίσετε σε ελαφρύ λάδι π.χ. σπορέλαιο και σε μέτρια φωτιά, αμέσως θα τους τυλίξετε σε ζάχαρη.

Няма коментари:

Публикуване на коментар