ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
1л. течна сладкарска сметана 0.5л прясно мляко 200гр. черен шоколад 200гр млечен шоколад 200гр бял шоколад 75гр захар + 50 гр захар желатин ...
-
Торта Kinder Pingui-една разкошна и лесна торта от нашата майсторка и приятелка ЗЛАТИ МИНКОВА за блата- 6 яйца 6с.л.захар 6с.л.вода 6с.л.бр...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
PITA - ot moqta priqtelka MIMA DIMITROVA- S BLAGODARNOST! 3 яйца 120 г меко масло 120-150 мл. затоплена вода, в която се слага маята + 1 ч...
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
ПРЕДСТАВИ СИ МОРЕ БЕЗ ВОДА. ПРЕДСТАВИ СИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК. ПРЕДСТАВИ СИ БЕЗСЪННАТА НОЩ И СЪРЦЕ БЕЗ ЛЮБОВ. ПРЕДСТАВИ СИ ПРОЛЕТ БЕЗ ЦВЕТЕ ПРЕДС...
-
Обичам те... Обичам те. Надявам се, ти - мене. Но - вжеглени във общия хомот, да си го кажем просто няма време... ...И си отива нашият живот...
вторник, 6 август 2013 г.
Кейк без брашно
: Продукти: Мак -240 гр.,пудра-захар -110 гр., бак- пулвер-1 ч.л.,канела - 2 ч.л.,карамфил -1\2 ч.л., 6 яйца, 4 белтъка, захар- 80 гр., олио- 2 суп. лъж.,настъргана кора на 1 лимон. Приготвяне: Мак, канела, пудра, карамфил, бакпулвер се смесват.Добавят се 6 яйца, олио и лимонената кора и се разбиват с телена бъркалка докато не се разпени сместа. Белтъците и захарта се разбиват отделно на сняг и се добавят към маковата смес постепенно . Пече се в намазана форма на 170 гр. около 40 мин.https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1080959_4470203893543_1033586283_n.jpg?oh=671064046e5d388a4f67f2c640876fc3&oe=5202BEE8&__gda__=1375972842_79509b1533e97f07913948fe83e22516
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар