Продукти- 1 пакет макарони, 250 гр шпеков салам,3-4 лъж.олио,2 пиперки-каквито имате на цвят,може и замразени,или от консерва,2 домата големи,150 гр.кашкавал,сол,майонеза, кетчуп,4-5 скилидки чесън. Приготвяне-Предварително нарязваме салама,пиперките на кубчета,доматите- на филийки,смесваме 1:1 майонезата и кетчупа,чесъна на пюре.
Аваряваме макароните в подсолена вода, измиваме под течаща,изсипваме в намаслена тавичка и добавяме саламчето и смесените кетчум с майонезата и чесъна и разбъркваме. Отгоре редим пиперките и филийките домати, настърганият кашкавал ии печем на 200-220 градуса до зачервяване- по желание можете да прибавите и люти чушлета.
ЕДИН МОЙ СКРОМЕН ОПИТ ДА СЪХРАНЯ НЯКОИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ,НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА ОТ ЖИВОТА И ОПИТА НА ПРИЯТЕЛИ,МАЛКО ДУХОВНА ХРАНА-НЕЩО КАТО МИШ-МАШ...ДАНО ХАРЕСА НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
Популярни публикации
-
.Взема се Влачещ се очиболец 1 г. в 500 г и се запарва за 2-3 мин.Пие се з пъти на ден 1 час преди ядене. 2.Вземат се 3 части синапено...
-
Продукти- 225 гр, меко масло 100 гр, пудра захар 225 гр. брашно 100 гр. царевично нишесте щипка сол Мекото масло, нарязано на парченца,...
-
Хващам се,че ти говоря: мрачно е,но не вали. Липсваш ми, но съм щастлива, както обещах. Нали?! Болката е вразумена. Няма и следа от гняв. На...
-
ПРОДУКТИ: 500 г кори 4 яйца 1 непълна ч. ч. олио 1 ч. ч. кисело мляко 1 каф. ч. царевично брашно 1 бакпулвер 400 г сирене ...
-
За всички, които се колебаят дали да си направят домашен козунак Моята рецепта я кръстих така, защото миксера ми стана помощник "М...
-
430 г бяло брашно 60 мл. мляко 3 яйца 80 г масло 1 1/2 ч.л. сол 50 г захар 1 ч.л. суха мая 50 г стафиди 50 г сушен...
-
И само с едно изменение-направих си от тестото и малки плетени гевречета-като козуначета! ПРОДУКТИ: 11 гр.суха мая (3 ч.л.) 220 мл...
-
ПРОДУКТИ: За тестото: 600 г брашно 20 гр жива мая 1 яйце и 1 белтък 3 с л. олио 3 с. л. кисело мляко 1 равна с. л. сол 1 с...
-
1 чаша бира,1 чаша олио,бакпулвер,ванилия и брашно за меко тесто,локум и орех.ядки.Пудра за поръсване. Замесваме меко тесто,оформям...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар